BIERTRAINING

Wil jij het niveau van bierkennis in jouw horecazaak naar een hoger niveau tillen? Dit begrijpen wij! Meer bierkennis zorgt voor meer service, meer omzet en meer werkplezier.
Stuur ons een bericht en wij zorgen dat we zo snel mogelijk samen aan de slag gaan!

Trainingen voor de horeca

Tap foto

We kennen het maar al te goed: een snelle inwerkprocedure, geen tijd om echt uitleg te geven over de bieren, de tapinstallatie, de combinaties met de gerechten die uit de keuken komen… Zorg voor een goede basiskennis van je producten, dus ook van je bieren! Wij helpen je hiermee. Hoe? 

Wij delen onze kennis met jouw team! Niet alleen onze bierkennis, maar ook onze ervaring en kunde op het gebied van gastvrijheid. Heb je een onderwerp waar je extra tijd en aandacht aan wil besteden? Wij maken de training op maat, en nemen deze elementen dus zeker mee! 

Wij zijn zelf echte horecamensen, en weten daarom goed dat deze doelgroep interactie nodig heeft! Onze trainingen zijn dus ook nooit saai. We zetten het team aan het werk, laten ze ervaren en beleven, en zorgen voor een hoop plezier tijdens de training. 

Naast de inhoudelijke kennis die we overbrengen is een training ook een stukje teambuilding. Jouw team heeft weer een leuke beleving samen, waardoor de samenwerking op de vloer ook flinke stappen vooruit zal maken! Daarnaast zorgt een gezamenlijke training voor een gevoel van gezamenlijke verantwoordelijkheid: je zult zien dat jouw medewerkers elkaar sneller helpen, vragen stellen en samenwerken door de gezamenlijke kennis die zij hebben opgedaan.

Wij maken onze trainingen altijd voor jouw bedrijf op maat. We werken met de bieren die jij in huis hebt, de gerechten die bij jullie uit de keuken komen en de tapinstallatie achter jouw bar. We behandelen de bierstijlen, geven verkoopadvies, taptraining en kunnen ingaan op biercombinaties met gerechten. Is er een speciaal onderwerp dat je ook wilt behandelen -zelfs onderwerpen die niks met bier te maken hebben- laat dit ons dan weten en dan kijken we hoe we dit een plek kunnen geven in de training!

Kosten

We kijken graag in overleg met jou naar de wensen en behoeften, om zo de perfecte training op maat te maken voor jouw horecazaak en team.
Een training bij Het Bierkwartier is al mogelijk vanaf € 600 exclusief btw.
Wist je dat trainingskosten fiscaal aftrekbaar zijn? Terwijl deze wel de omzet verhogen?

Winsten

Direct na de training zal het niveau van service verhogen en daarmee ook de verkopen. Door het toegenomen kwaliteitsniveau zullen gasten vaker terugkeren. Zaken met dit niveau worden vaak hoger gewaardeerd en draaien hierdoor ook een hogere omzet.

Waarom via ons?